Aktuelt

Det blir foreldremøter for Vg1 og Vg2 i perioden 26. august til 4. september. På grunn av smittevern arrangeres møtene klassevis og 1 foresatt pr elev kan delta.

Fra skoleåret 2020-2021 innføres det nye skoleadministrative systemet Visma InSchool (VIS) ved alle videregående skoler i Rogaland. VIS vil bli tilgjengelig for elever og foresatte ved skolestart.

Emilie Tungland (3. påbygg) ble dette året kåret til skolens beste avgangselev.

Avdeling bygg - og anleggsteknikk har i løpet av skoleåret bygget en fin gapahuk/grillhytte ved skolens C-bygg. Denne ble sluttført når elevene kom tilbake på skolen. 

Helsesykepleier vil ha kontortid på Jåttå 2 dager per uke, tirsdager og torsdager, fremover. Stikk innom kontoret vårt for å se om vi har ledig, eller ring/send en SMS på forhånd for å avtale en tid.

Fra 11. mai åpner skolebyggene for alle elever. Det vil være ulik innfasing for klassene. Elevene får direkte beskjed av kontaktlærer med detaljer om hvordan skoledagen blir ukene frem til sommerferien.

27. april åpnes skolebyggene for Vg2/3 elever på yrkesfag. Elevene som skal møte på skolen får direkte beskjed av kontaktlærer om tidspunkt og opplegg. Ledelsen på Jåttå vgs er ansvarlig for å ivareta smittevern, hygiene og renhold knyttet til covid-19 viruset. Dette notatet er et sammendrag av veilederen Udir gav ut 20.4.2020 og gir føringer tilpasset Jåttå vgs.

Mandag 27.4 åpner Jåttå delvis for yrkesfagelever på VG2 og VG3. Nærmere informasjon om hvilke klasser og timer dette gjelder, og hvordan smittevern skal ivaretas kommer etter påske.

Vg2-elev Andrea Hebnes Tobekk fekk målprisen 2019. "Du har vore kraftfull og modig. Fortsett med det! La språket ditt og stemma di bli høyrt! La stemma di utfordra og skjerpa!" skriv Rogaland Mållag.

Målprisen 2019

Til alle elever i videregående skole i Stavanger.

Skolehelsetjenesten er for tiden stengt pga korona-utbruddet. Vi vet at denne tiden kan være vanskelig for mange og at noen av dere har behov for hjelp, råd eller noen å snakke med.

Til toppen