Aktuelt

Koronaviruset ser ut til å spre seg. Personer som har vært i områder med vedvarende smitte skal holde seg hjemme i 14 dager etter hjemkomst, uavhengig av om de har symptomer eller ikke. Anbefalingen har tilbakevirkende kraft. Dette omfatter å ikke gå på jobb eller skole, unngå reiser, ikke ta offentlig transport, og unngå andre steder der man lett kommer nær andre.

Fra 4.3.2020 og ut skoleåret vil elever som har fravær av helsegrunner, slippe å gå til fastlegen for å få dokumentert fraværet. Fra skolestart høsten 2020 vil de vanlige kravene til dokumentasjon igjen være gjeldende.

Rogaland fylkeskommune følger utviklingen rundt koronaviruset nøye og anbefaler et ekstra fokus på gode hygienevaner for å forebygge smitte.

Det er du som må velge, men vi hjelper deg på veien. Nå er tiden inne for å søke skoleplass. Husk søknadsfristen 2. mars

Klasserom

Velkommen til våre nye nettsider! Vi håper at nytt design og ny struktur faller i smak, og at det blir enklere å finne relevant innhold og holde seg oppdatert.

Hele 200.277,- kroner ble samlet inn av Jåttå-elever på solidaritetsdagen 31. oktober. Pengene går til prosjektet "Utdanning for framtiden" i Kambodsja. Takk til alle elever som engasjerer seg for å gi barn i Kambodsja en god skolegang.

Er du idrettsungdom som ønsker å trene samtidig som du tar videregående skole? Passer yrkesfag bedre enn studiespesialisering? Hos oss kan du kombinere begge deler.

Rogaland fylkeskommune v/fylkesordfører og fylkesvaraordfører inviterer til foreldre-/foresattmøte om russetiden. Onsdag 4. desember kl. 19.00-20.30 på Gand videregående skole.

18-19 oktober arrangerte norske kokkers landsforening Rogaland cup for kokkelærlinger på Jåttå. Stor matglede og kreativitet var på full fremvisning under hele konkurransen.

Fredag 27 september hadde skolen besøk av Den kulturelle skolesekken og forestillingen Skamløs.