Ledige undervisningsstillinger

På utdanningsprogrammene Helse- og oppvekstfag, Bygg- og anleggsteknikk samt Restaurant- og matfag har vi ledige undervisningsstillinger.

Jåttå videregående skole tilbyr både yrkesfaglig og studieforberedende opplæring. Skolen har 900 elever og 220 ansatte, med god buss- og togforbindelse i nærområdet.

Vi søker medarbeidere med god faglig og pedagogisk kompetanse som ønsker å være en del av et utviklingsorientert arbeidsmiljø. Vårt læringssyn er at læring skjer gjennom deltakende kunnskapsutvikling, og at alle elever gjennom samhandling med andre mennesker kan lære og ha fremgang.

På utdanningsprogrammet Helse- og oppvekstfag har vi ledig 2 undervisningsstillinger fra 01.08.2021. Søknadsfrist 28.03.2021:

Undervisningsstillinger i helse- og oppvekstfag

På utdanningsprogrammet Bygg- og anleggsteknikk har vi ledig  2 undervisningsstillinger fra 01.08.2021. Søknadsfrist 28.03.2021:

Undervisningsstillinger i bygg- og anleggsteknikk

På utdanningsprogrammet Restaurant- og matfag har vi ledig et vikariat for skoleåret 2021-2022. Søknadsfrist 28.03.2021:

Undervisningsstilling i restaurant- og matfag, vikariat