Massetesting ved skolestart

Jåttå vgs vil etter anbefaling fra regjeringen gjennomføre testing av elever og ansatte for Covid-19 ved skolestart på nyåret. Klassene vil bli testet første time de møter fysisk på skolen. For noen betyr det mandag 3.1, for andre klasser tirsdag eller onsdag samme uken. Elever på tilrettelagt avdeling skal teste seg hjemme før de møter på skolen mandag morgen. Mer informasjon om utlevering av tester til tilrettelagt kommer på mail/sms til elever/foresatte.

Testing er frivillig. Men det anbefales på det sterkeste at alle gjennomfører en selvtest for Covid-19 før skolestart.

De som har gjennomgått Covid-19-sykdom de siste tre månedene, eller har fått dose tre for minst syv dager siden, trenger ikke teste seg. De som har nyoppståtte symptomer skal ikke kommer på skolen uansett resultat av testen.

Hybelboere kan, hvis nødvendig, hente test ved teststasjonen i egen hjemkommune. Testen må da gjennomføres tidligst 24 timer før skolen starter.

Se video om hvordan du gjennomfører hurtigtesten

Se mer informasjon på fylkeskommunen sine nettsider:

Massetesting av elever og ansatte i Rogaland