Elevbedrifter

Ved de yrkesfaglige studieretningene er praksis en viktig del av opplæringen. Praksisen gjennomføres som utplassering i bedrift eller i spesialtilpassede praksislokaler i skolebygget. Praksis på skolen driftes ofte som egen bedrift, der du er velkommen som kunde.

På Jåttå har vi elevbedrifter innen restaurant og matfag, samt hudpleie og fotterapi.

Jåttå mat & sånt

Vår restaurant der elevene produserer og serverer lunsj mellom klokken 11.00 og 13.00 utvalgte ukedager i skoleåret. For å være sikret plass i restauranten bør du forhåndsreservere bord. Kontakt oss på epost: jaattaa.matogsaant@gmail.com

Jåttå mat & sånt på instragram

Jåttå hudpleie og fotterapi

Vi har både hudpleie -og fotterapiklinikk. Resepsjonen har åpent for salg av produkter/gavekort og timebestilling mandag til fredag kl. 09:00 - 13:45. Mellom 11:30 og 12:15 er det lunsj, og resepsjonen er da ubetjent. Kontakt oss på tlf: 51 95 51 52 eller via facebook.

Jåttå hudpleie på facebook  Jåttå fotterapi på facebook