Aktuelt

PC-ordningen for neste skoleår starter opp igjen 16. juni. Dette tilbudet gjelder deg som skal begynne på Vg1.

På utdanningsprogrammet Bygg- og anleggsteknikk har vi ledig undervisningsstilling, 100 % vikariat fra 01.08.2021.

På utdanningsprogrammet elektro og datateknologi har vi ledig undervisningsstilling fra 01.08.2021.

Til høsten blir bridge en del av toppidretts-faget på Jåttå. Tilbudet er unikt i Norden, og elever fra hele landet kan delta. Det er faglærer Vetle Faag som blir ansvarlig for undervisningen.

Unio og LO kommune har tatt ut til sammen 505 medlemmer i streik fra torsdag 27. mai hvis det ikke blir enighet mellom partene. Dersom det blir streik vil det få konsekvenser for skolehverdagen på Jåttå. Alle elever skal møte på skolen som normalt torsdag. Det vil da bli gitt mer informasjon fra avdelingsleder.

Sommerskolen er et tilbud til deg som har stryk eller ikke vurdering (IV) til eksamen eller i standpunkt. Dette er en mulighet for deg som er elev i videregående skole, er tidligere elev eller lærling.

Vi har ledig vikariat i 80 % stilling med mulighet for økning til 100 % ved behov for skoleåret 2021-2022 som skal dekke fagene engelsk og samfunnsfag.

Vi har ledig vikariat i 100% stilling for skoleåret 2021-2022 som skal dekke fagene matematikk, naturfag og geografi.

Vi har ledig 2 faste stillinger som pedagog på avdeling for tilrettelagt opplæring (TO) fra 01.08.2021. I tillegg er det ledig vikariat i 80% for skoleåret 2021-2022.

Fire elever på Vg3 Idrettsfag/Påbygg og fire elever på Helse- og Oppvekstfag har testet positivt på Covid-19 uke 18. På grunn av smitte blant flere russ på forskjellige skoler i sørfylket skal alle som har deltatt i russefeiring teste seg 2 ganger med 5 dagers mellomrom, og holde seg i hjemmekarantene til 1. test er negativ.