Aktuelt

De offisielle klasselistene som gjelder fra skolestart onsdag 17.8 blir publisert i VIS (Visma InSchool) tirsdag 16.8. Klasselister som har vært tilgjengelige frem til nå har vært uoffisielle klasselister.

På utdanningsprogrammet Bygg- og anleggsteknikk har vi ledig vikariat på VG1 for perioden 1.8-31.12.2022, med mulighet for forlengelse.

Jåttå videregående skole tilbyr både yrkesfaglig og studieforberedende opplæring. Skolen har 1050 elever og 230 ansatte.

I skolens bibliotek har vi ledig årsvikariat for skoleåret 2022-2023.

Går du i 10. klasse? Skal du begynne på videregående til høsten? Gjennom Flying Start kan du bli kjent med den nye skolen din, møte noen av lærerne og noen av dine nye klassekamerater. Tilbudet er gratis.

Vi har for perioden 01.08.2022 – 31.07.2023 ledig vikariat 32 % stilling i idrettsfag.

Vi har gleden av å invitere alle Vg3 og Vg4-elever og foresatte til avslutningsarrangement tirsdag 14. juni klokken 18:00. Arrangementet finner sted i skolens hovedbygg (A-bygget) i Jåttåvågveien 3. Det vil bli taler, underholdning og noe å bite i.

Vi har to ledige undervisningsstillinger (fast stilling og årsvikariat), samt et ledig årsvikariat som miljøarbeider, på avdeling for tilrettelagt avdeling (TO) fra 1.8.22.

I Oppfølgingstjenesten er det fra 1.8.22 ledig en 50% fast stilling som OT-veileder. OT Stavanger er lokalisert på Jåttå vgs bygg D (Hinna) sammen med avdeling påbygg i flotte og nyoppussede lokaler.

Sommerskolen er et gratis tilbud til deg som har stryk eller ikke vurdering (IV) i et fag. Skolen starter torsdag 16. juni og avslutter med eksamen onsdag 29. juni.

Vi skal ta i bruk et nytt skolebygg og har ledig deltidsstilling som kantineleder, samt to ledige deltidsstillinger innen renhold. Stillingsprosent for stillingene er 70%. Tiltredelse er 1. august 2022.