Aktuelt

Vi har to ledige undervisningsstillinger (fast stilling og årsvikariat), samt et ledig årsvikariat som miljøarbeider, på avdeling for tilrettelagt avdeling (TO) fra 1.8.22.

I Oppfølgingstjenesten er det fra 1.8.22 ledig en 50% fast stilling som OT-veileder. OT Stavanger er lokalisert på Jåttå vgs bygg D (Hinna) sammen med avdeling påbygg i flotte og nyoppussede lokaler.

Sommerskolen er et gratis tilbud til deg som har stryk eller ikke vurdering (IV) i et fag. Skolen starter torsdag 16. juni og avslutter med eksamen onsdag 29. juni.

Vi skal ta i bruk et nytt skolebygg og har ledig deltidsstilling som kantineleder, samt to ledige deltidsstillinger innen renhold. Stillingsprosent for stillingene er 70%. Tiltredelse er 1. august 2022.

På utdanningsprogrammet Bygg- og anleggsteknikk har vi ledig undervisningsstilling fra 01.08.2022.

Bygg og anleggsteknikk på Jåttå har 160 elever fordelt på ulike trinn og programområder.

Vi har fra 01.08.2022 ledig vikariat i 100 % stilling som programfaglærer på utdanningsprogram restaurant- og matfag.

Jåttå vgs sin klima- og miljørapport for 2021 er nå publisert. Skolen ble miljøfyrtårnsertifisert høsten 2020 og lager årlig en rapport som en del av sertifiseringen.

På utdanningsprogrammet Bygg- og anleggsteknikk har vi 2 ledige undervisningsstillinger fra 01.08.2022.

Vi har fra 01.08.2022 ledige undervisningsstillinger på restaurant- og matfag, helse- og oppvekstfag, samt barne- og ungdomsarbeiderfag.

Vi har ledig 43 % stilling i tysk. Tiltredelse snarest mulig.

Jåttå vgs tilbyr både yrkesfaglig og studieforberedende opplæring. Skolen har 900 elever og 220 ansatte. Høsten 2022 får skolen 5 nye påbyggsklasser. Elevtallet øker da til 1050.