Aktuelt

Det har vært en økende tendens til skabb tilfeller i ungdomsbefolkningen i Stavanger den siste tiden, og skolehelsetjenesten har derfor sendt ut informasjon om denne hudsykdommen som for mange er ukjent.

Var du ny Vg1-elev i år? Da er siste sjanse for å kjøpe datamaskin (PC/Mac) på PC-ordningen 30. november.

Elever som ikke har fått dose 2 av koronavaksinen vil få tilbud om å ta denne på skolen 29. og 30. november. Vaksinasjonsteamet kommer da til skolen og setter vaksinen. Informasjon om klokkeslett for de ulike klassene legges ut på elevinfo senere.

På utdanningsprogrammet bygg- og anleggsteknikk har vi ledig undervisningsstilling fra 07.02.2022 eller etter avtale.

Vi har ledig undervisningsstilling i fransk 43 %, samt ledig vikariat 100 % stilling i fagene matematikk og naturfag for resten av skoleåret 2021-2022.

Unntaket fra fraværsreglene oppheves 11. oktober. Det betyr at elevene ikke lenger kan bruke egenmelding eller bekreftelse fra en forelder ved fravær av helsegrunner. Elever kan ha opp til 10% udokumentert fravær i fag uten å miste termin-/standpunktkarakter. I et skoleår utgjør 10% 19 hele skoledager – det er derfor ikke alltid nødvendig å oppsøke lege for å få dokumentasjon.

På Jåttå vgs avdeling for påbygg til generell studiekompetanse har vi ledig stilling som avdelingsleder fra 01.02.2022.

På utdanningsprogram Bygg- og anleggsteknikk har vi ledig stilling som miljøarbeider i 89 % stilling.

Førstkommende onsdag blir det vaksinering mot smittsom hjernehinnebetennelse for alle Vg2-elever. Vaksineringen skjer i klasserommet på oppsatte tidspunkt.

Det vil bli vaksinering av 16- og 17-åringer på Jåttå vgs mandag 6.9 til onsdag 8.9. Klassene møter ved IKT-kontoret til oppsatt tidspunkt - se oppslag på elevinfo (teams). Vaksinetilbudet er for alle som er født i 2004 og 2005. De under 16 må ha samtykke fra begge foresatte før de kan få vaksinen.