Aktuelt

Jåttå videregående skole tilbyr både yrkesfaglig og studieforberedende opplæring. Vi har ledige undervisningsstillinger i kroppsøving (46% vikariat), matematikk og naturfag (65% vikariat) for skoleåret 2020-2021.

På utdanningsprogrammet restaurant- og matfag Grunnkompetanse Tilrettelagt undervisning i liten gruppe har vi ledig undervisningsstilling (50%) vikariat for skoleåret 2020-2021.

Helsesykepleier vil ha kontortid på Jåttå 2 dager per uke, tirsdager og torsdager, fremover. Stikk innom kontoret vårt for å se om vi har ledig, eller ring/send en SMS på forhånd for å avtale en tid.

Fra 11. mai åpner skolebyggene for alle elever. Det vil være ulik innfasing for klassene. Elevene får direkte beskjed av kontaktlærer med detaljer om hvordan skoledagen blir ukene frem til sommerferien.

27. april åpnes skolebyggene for Vg2/3 elever på yrkesfag. Elevene som skal møte på skolen får direkte beskjed av kontaktlærer om tidspunkt og opplegg. Ledelsen på Jåttå vgs er ansvarlig for å ivareta smittevern, hygiene og renhold knyttet til covid-19 viruset. Dette notatet er et sammendrag av veilederen Udir gav ut 20.4.2020 og gir føringer tilpasset Jåttå vgs.

Jåttå vgs har flere ledige stillinger på tilrettelagt opplæring (TO) fra august. Vi søker medarbeidere med god faglig og pedagogisk kompetanse som ønsker å være en del av et utviklingsorientert arbeidsmiljø.

Mandag 27.4 åpner Jåttå delvis for yrkesfagelever på VG2 og VG3. Nærmere informasjon om hvilke klasser og timer dette gjelder, og hvordan smittevern skal ivaretas kommer etter påske.

Vg2-elev Andrea Hebnes Tobekk fekk målprisen 2019. "Du har vore kraftfull og modig. Fortsett med det! La språket ditt og stemma di bli høyrt! La stemma di utfordra og skjerpa!" skriv Rogaland Mållag.

Målprisen 2019

Jåttå vgs har flere ledige undervisningsstillinger på bygg- og anleggsteknikk fra 1. august. Vi søker medarbeidere med god faglig og pedagogisk kompetanse som ønsker å være en del av et utviklingsorientert arbeidsmiljø.

Til alle elever i videregående skole i Stavanger.

Skolehelsetjenesten er for tiden stengt pga korona-utbruddet. Vi vet at denne tiden kan være vanskelig for mange og at noen av dere har behov for hjelp, råd eller noen å snakke med.