Aktuelt

For skoleåret 2023-2024 har vi flere ledige undervisningsstillinger innen både programfag og fellesfag.

Hør gjerne med venner og familie om det er noen som kunne tenke seg å være vakt her hos oss.

Det er helt uforpliktende å melde sin interesse - men er du litt nysgjerrig må du ta kontakt med oss. Det er satt en øvre aldersgrense på 75 år.

På avdeling for tilrettelagt opplæring har vi ledig stilling som avdelingsleder fra 01.08.2023. 

Nå til helgen braker det løs igjen da det skal arrangeres NM for kokk- og servitørlærlinger her på Jåttå vgs.

Tarjei Berge er ny rektor på Jåttå vgs. Tarjei kommer fra rektorstilling på Hetland vgs og starter hos oss 1. februar.

Skolen har gått over til nytt telefonisystem f.o.m. 07.12.22. Vårt nye telefonnummer er 51 92 13 00 (sentralbord).  

Skoleåret 2020/2021 fikk alle videregående skoler i fylket et nytt skoleadministrativt system, Visma InSchool (VIS). Foresatte med foreldreansvar for elever under 18 år har tilgang til VIS for å blant annet sikre samarbeidet mellom hjem og skole.

Nytt skoleår er i gang og vi inviterer til informasjonsmøter for foresatte til elever på Vg1 tirsdag 30. august kl 18:00 og Vg2 onsdag 31. august kl 18. Møte holdes i skolens hovedbygg i Jåttåvågveien 3. Vi ønsker alle foresatte til Vg1- og Vg2-elever velkommen!

Går du i 10. klasse? Skal du begynne på videregående til høsten? Gjennom Flying Start kan du bli kjent med den nye skolen din, møte noen av lærerne og noen av dine nye klassekamerater. Tilbudet er gratis.

Vi har gleden av å invitere alle Vg3 og Vg4-elever og foresatte til avslutningsarrangement tirsdag 14. juni klokken 18:00. Arrangementet finner sted i skolens hovedbygg (A-bygget) i Jåttåvågveien 3. Det vil bli taler, underholdning og noe å bite i.

Til toppen