Aktuelt

På Jåttå vgs avdeling for elektro og datateknologi har vi ledig stilling som avdelingsleder fra 01.03.2023.

Avdeling elektro og datateknologi har 8 klasser. Det er 14 pedagoger tilknyttet avdelingen.

Vil du bli en del av team Jåttå? Vi har 2 ledige undervisningsstillinger! Vi søker medarbeidere med god faglig og pedagogisk kompetanse som ønsker å være en del av et utviklingsorientert arbeidsmiljø.

Vår kjære rektor går av med pensjon på nyåret. Er du vår nye rektor som vil lede og utvikle Jåttå vgs?

Vi har 3 ledige undervisningsstillinger (vikariat) for skoleåret 2022/2023. Vi søker medarbeidere med god faglig og pedagogisk kompetanse som ønsker å være en del av et utviklingsorientert arbeidsmiljø.

Skoleåret 2020/2021 fikk alle videregående skoler i fylket et nytt skoleadministrativt system, Visma InSchool (VIS). Foresatte med foreldreansvar for elever under 18 år får en egen tilgang til systemet for å blant annet sikre samarbeidet mellom hjem og skole.

Nytt skoleår er i gang og vi inviterer til informasjonsmøter for foresatte til elever på Vg1 tirsdag 30. august kl 18:00 og Vg2 onsdag 31. august kl 18. Møte holdes i skolens hovedbygg i Jåttåvågveien 3. Vi ønsker alle foresatte til Vg1- og Vg2-elever velkommen!

På utdanningsprogrammet Bygg- og anleggsteknikk har vi ledig vikariat på VG1 for perioden 1.8-31.12.2022, med mulighet for forlengelse.

Jåttå videregående skole tilbyr både yrkesfaglig og studieforberedende opplæring. Skolen har 1050 elever og 230 ansatte.

I skolens bibliotek har vi ledig årsvikariat for skoleåret 2022-2023.

Går du i 10. klasse? Skal du begynne på videregående til høsten? Gjennom Flying Start kan du bli kjent med den nye skolen din, møte noen av lærerne og noen av dine nye klassekamerater. Tilbudet er gratis.

Vi har for perioden 01.08.2022 – 31.07.2023 ledig vikariat 32 % stilling i idrettsfag.