Aktuelt

Onsdag 14. april blir det digital undervisning på teams for alle elever på Jåttå bortsett fra tilrettelagt avdeling. Fra torsdag 15. til og med fredag 30. april er skolen på rødt nivå, noe som betyr at de fleste klassene bytter på å ha fysisk tilstedeværelse og digital undervisning. Elevene får informasjon fra sin kontaktlærer om opplegget på rødt nivå.

En elev på Vg1 bygg- og anleggsteknikk testet positivt på Covid-19 mandag 12. april. En klasse og involverte lærere er i karantene frem til de har testet negativt.

En elev på Vg2 idrettsfag testet positiv på Covid-19 fredag 9.4. En klasse er i karantene. Etter råd fra smittevernkontoret er husstandsmedlemmer til de som er i karantene bedt om å holde seg hjemme i ventekarantene til nærkontakter har testet negativt.

En elev på Vg2 idrettsfag testet positiv på Covid-19 lørdag 27.3. To klasser og en lærer er i karantene. Etter råd fra smittevernkontoret er husstandsmedlemmer til de som er i karantene bedt om å holde seg hjemme i ventekarantene til nærkontakter har testet negativt.

På utdanningsprogrammene Bygg- og anleggsteknikk og Restaurant- og matfag har vi ledige undervisningsstillinger fra 01.08.2021.

En elev på Vg1 bygg- og anleggsteknikk testet positiv på Covid-19 lørdag 20.3. En klasse og involverte lærere er i karantene. Etter råd fra smittevernkontoret er husstandsmedlemmer til de som er i karantene bedt om å holde seg hjemme i ventekarantene til nærkontakter har testet negativt.

En elev på Vg3 Idrettsfag testet positiv på Covid-19 fredag 19.3. To klasser på trinnet og involverte lærere er i karantene. Etter råd fra smittevernkontoret er husstandsmedlemmer til de som er i karantene bedt om å holde seg hjemme i ventekarantene til nærkontakter har testet negativt.

På utdanningsprogrammene Helse- og oppvekstfag, Bygg- og anleggsteknikk samt Restaurant- og matfag har vi ledige undervisningsstillinger.

Lærlinger innen byggdrifterfaget søkes til våre videregående skoler i Rogaland og til sentraladministrasjonen i Stavanger.

For skoleåret 2021-2022 har vi 3 ledige stillinger som skal dekke fagene norsk, engelsk og samfunnsfag, og 1 ledig stilling som skal dekke fagene matematikk og naturfag.