Aktuelt

Det vil bli vaksinering av 16- og 17-åringer på Jåttå vgs mandag 6.9 til onsdag 8.9. Klassene møter ved IKT-kontoret til oppsatt tidspunkt - se oppslag på elevinfo (teams). Vaksinetilbudet er for alle som er født i 2004 og 2005. De under 16 må ha samtykke fra begge foresatte før de kan få vaksinen.

Nytt skoleår er i gang og vi inviterer til informasjonsmøter for foresatte. På grunn av Covid-19 vil det bli ulike oppmøtetidspunkt for avdelingene (se tabell). Kontaktlærer sender ut innkalling med mer detaljer klassevis. Vi ønsker alle foresatte til Vg1- og Vg2-elever velkommen!

Skoleåret 2020/2021 fikk alle videregående skoler i fylket et nytt skoleadministrativt system, Visma InSchool (VIS). Foresatte får en egen tilgang til systemet for å sikre samarbeidet mellom hjem og skole.

På utdanningsprogrammet restaurant- og matfag har vi ledig undervisningsstilling fra 16.08.2021.

PC-ordningen for neste skoleår starter opp igjen 16. juni. Dette tilbudet gjelder deg som skal begynne på Vg1.

Til høsten blir bridge en del av toppidretts-faget på Jåttå. Tilbudet er unikt i Norden, og elever fra hele landet kan delta. Det er faglærer Vetle Faag som blir ansvarlig for undervisningen.

På utdanningsprogrammet Helse- og oppvekstfag har vi ledig vikariat inntil 70% innen programfag på VG2 helsearbeiderfag for skoleåret 2021-2022.

På utdanningsprogrammet Bygg- og anleggsteknikk har vi ledig undervisningsstilling, 100 % vikariat fra 01.08.2021.

På utdanningsprogrammet elektro og datateknologi har vi ledig undervisningsstilling fra 01.08.2021.

Unio og LO kommune har tatt ut til sammen 505 medlemmer i streik fra torsdag 27. mai hvis det ikke blir enighet mellom partene. Dersom det blir streik vil det få konsekvenser for skolehverdagen på Jåttå. Alle elever skal møte på skolen som normalt torsdag. Det vil da bli gitt mer informasjon fra avdelingsleder.