Klasserom

Velkommen til våre nye nettsider! Vi håper at nytt design og ny struktur faller i smak, og at det blir enklere å finne relevant innhold og holde seg oppdatert.

Hele 200.277,- kroner ble samlet inn av Jåttå-elever på solidaritetsdagen 31. oktober. Pengene går til prosjektet "Utdanning for framtiden" i Kambodsja. Takk til alle elever som engasjerer seg for å gi barn i Kambodsja en god skolegang.

Er du idrettsungdom som ønsker å trene samtidig som du tar videregående skole? Passer yrkesfag bedre enn studiespesialisering? Hos oss kan du kombinere begge deler.

Rogaland fylkeskommune v/fylkesordfører og fylkesvaraordfører inviterer til foreldre-/foresattmøte om russetiden. Onsdag 4. desember kl. 19.00-20.30 på Gand videregående skole.

18-19 oktober arrangerte norske kokkers landsforening Rogaland cup for kokkelærlinger på Jåttå. Stor matglede og kreativitet var på full fremvisning under hele konkurransen.

Fredag 27 september hadde skolen besøk av Den kulturelle skolesekken og forestillingen Skamløs.