Aktuelt

Vg2-elev Andrea Hebnes Tobekk fekk målprisen 2019. "Du har vore kraftfull og modig. Fortsett med det! La språket ditt og stemma di bli høyrt! La stemma di utfordra og skjerpa!" skriv Rogaland Mållag.

Målprisen 2019

Jåttå vgs har flere ledige undervisningsstillinger på bygg- og anleggsteknikk fra 1. august. Vi søker medarbeidere med god faglig og pedagogisk kompetanse som ønsker å være en del av et utviklingsorientert arbeidsmiljø.

Til alle elever i videregående skole i Stavanger.

Skolehelsetjenesten er for tiden stengt pga korona-utbruddet. Vi vet at denne tiden kan være vanskelig for mange og at noen av dere har behov for hjelp, råd eller noen å snakke med.

Elever er velkommen til å ta kontakt med rådgiverne for støtte, veiledning eller for en hyggelig prat! Selv om skolen er stengt for undervisning, er de tilgjengelige på telefon og mail.

Jåttå vgs følger koronasituasjonen nøye dag for dag, oppdaterer oss kontinuerlig og følger direktiver og retningslinjer som FHI og Rogaland fylkeskommune sender ut. Personalet får daglig nyhetsmelding, vi har infostand i kantineområder for elevene, samt elevoppslag på digitale plattformer. Pr dags dato er det ikke registrert noen med koronasmitte hos oss. Det betyr at skolen har ordinær drift.

Jåttå vgs har flere ledige undervisningsstillinger fra 1. august. Vi søker medarbeidere med god faglig og pedagogisk kompetanse som ønsker å være en del av et utviklingsorientert arbeidsmiljø.

I disse koronatider er det påkrevd at personer som har oppholdt seg i koronarammende land (områder med vedvarende spredning) https://www.fhi.no eller har vært i nærheten av personer som har vært smittet om å ikke møte til timen men ta kontakt for ny timebestilling på telefon 51 95 51 52.

Koronaviruset ser ut til å spre seg. Personer som har vært i områder med vedvarende smitte skal holde seg hjemme i 14 dager etter hjemkomst, uavhengig av om de har symptomer eller ikke. Anbefalingen har tilbakevirkende kraft. Dette omfatter å ikke gå på jobb eller skole, unngå reiser, ikke ta offentlig transport, og unngå andre steder der man lett kommer nær andre.

Fra 4.3.2020 og ut skoleåret vil elever som har fravær av helsegrunner, slippe å gå til fastlegen for å få dokumentert fraværet. Fra skolestart høsten 2020 vil de vanlige kravene til dokumentasjon igjen være gjeldende.

Rogaland fylkeskommune følger utviklingen rundt koronaviruset nøye og anbefaler et ekstra fokus på gode hygienevaner for å forebygge smitte.