Aktuelt

Fire elever på Vg3 Idrettsfag/Påbygg og fire elever på Helse- og Oppvekstfag har testet positivt på Covid-19 uke 18. På grunn av smitte blant flere russ på forskjellige skoler i sørfylket skal alle som har deltatt i russefeiring teste seg 2 ganger med 5 dagers mellomrom, og holde seg i hjemmekarantene til 1. test er negativ.

En elev på Vg2 Elektrofag testet positivt for Covid-19 torsdag 29. april. En klasse og involverte lærere er i karantene til fredag 7.5.

Kommunelegenes vurdering er at situasjonen ikke har endret seg særlig siden rødt nivå ble innført. Derfor endres ikke beslutningen om rødt nivå for videregående nå. Gjeldende beslutning er til og med 21. mai. Ny vurdering gjøres 18. mai.

På utdanningsprogram Restaurant- og matfag har vi ledig vikariat i perioden 01.08.2021-31.07.2022 for miljøarbeider/fagarbeider i 89% stilling.

På utdanningsprogrammet Bygg- og anleggsteknikk har vi ledig undervisningsstilling fra 01.08.2021.

En elev på Vg1 Helse- og oppvekstfag testet positivt for Covid-19 torsdag 15. april. En klasse er i karantene. Husstandsmedlemmer til de som er i karantene er bedt om å holde seg hjemme i ventekarantene til nærkontakter har testet negativt.

En elev på Vg1 bygg- og anleggsteknikk testet positivt på Covid-19 mandag 12. april. En klasse og involverte lærere er i karantene frem til de har testet negativt.

En elev på Vg2 idrettsfag testet positiv på Covid-19 fredag 9.4. En klasse er i karantene. Etter råd fra smittevernkontoret er husstandsmedlemmer til de som er i karantene bedt om å holde seg hjemme i ventekarantene til nærkontakter har testet negativt.

En elev på Vg2 idrettsfag testet positiv på Covid-19 lørdag 27.3. To klasser og en lærer er i karantene. Etter råd fra smittevernkontoret er husstandsmedlemmer til de som er i karantene bedt om å holde seg hjemme i ventekarantene til nærkontakter har testet negativt.

På utdanningsprogrammene Bygg- og anleggsteknikk og Restaurant- og matfag har vi ledige undervisningsstillinger fra 01.08.2021.