Aktuelt

På utdanningsprogram Restaurant- og matfag har vi ledig stilling som avdelingsleder fra 01.08.2021. Stillingen innebærer ansvar for pedagogisk personale og elever, og ansvar for faglig utviklingsarbeid og helhetlig profesjonsutvikling på avdelingen.

Det er du som må velge, men vi hjelper deg på veien. Nå er tiden inne for å søke skoleplass. Husk å søke innen 1. mars.

På utdanningsprogram Helse- og oppvekstfag har vi ledig stilling som avdelingsleder fra 01.08.2021. Stillingen innebærer ansvar for pedagogisk personale og elever, og ansvar for faglig utviklingsarbeid og helhetlig profesjonsutvikling på avdelingen.

I programfag på utdanningsprogram RM, EL, HO og BA kan det i korte perioder være behov for å tilsette lærere som vikar på timebasis. Vi ønsker søkere som på timebasis kan ta vikartimer ved behov.

En elev på Vg2 Bygg- og Anleggsteknikk testet positivt på Covid-19 søndag. Klassen til den involverte eleven har hjemmeundervisning inntil videre. Smittevernkontoret kontakter nærkontakter.

Som varslet på pressekonferanse søndag kveld innføres det rødt nivå på videregående skoler fra 4. januar.

Mandag 4.1 kjøres hjemmeskole på Teams for alle elever (unntatt tilrettelagt) for å legge til rette for rødt nivå i undervisningsrom.

En elev på Vg1 Helse- og oppvekstfag har i dag, 14. desember, testet positivt på Covid 19. To klasser på trinnet og involverte lærere har hjemmeskole inntil videre. Smittevernkontoret kontakter nærkontakter.

Elevene på Jåttå gjennomførte solidaritetsprosjekt i uke 44. Hele 125.000 kroner ble samlet inn i løpet av uken.

I november 2020 ble Jåttå vgs sertifisert som Miljøfyrtårn.

Det innebærer at skolen kan dokumentere at strenge kriterier innenfor temaene arbeidsmiljø, innkjøp, energi, transport, avfall, utslipp og estetikk er tilfredsstilt.

Etter 30. november kan du som går i Vg1 ikke lenger benytte PC-ordningen. Du kan ikke kjøpe på ordningen neste år.