Aktuelt

Elevene på Jåttå gjennomførte solidaritetsprosjekt i uke 6. I løpet av denne uken ble det samlet inn 72 375 kr til Redd Barna.

I 2022 gjennomføres spørreundersøkelsen Ungdata i Rogaland blant elever på videregående skole. Undersøkelsen skal gjennomføres i løpet av uke 10 til 13.

Rogaland fylkeskommune inviterer til digitalt informasjonsmøte om russetiden 18. januar 2022 kl. 1800-1930. Møtet vil bli strømmet og ledet av fylkesopplæringssjef Eiliv Janssen Fougner.

Jåttå vgs vil etter anbefaling fra regjeringen gjennomføre testing av elever og ansatte for Covid-19 ved skolestart på nyåret. Klassene vil bli testet første time de møter fysisk på skolen. For noen betyr det mandag 3.1, for andre klasser tirsdag eller onsdag samme uken. Elever på tilrettelagt avdeling skal teste seg hjemme før de møter på skolen mandag morgen. Mer informasjon om utlevering av tester til tilrettelagt kommer på mail/sms til elever/foresatte.

På grunn av vedlikehold vil foresattilgang / pålogging VIS for foresatte være stengt i perioden 20.12.2021 - 05.01.2022.

Rødt nivå betyr at de fleste klassene bytter på å ha fysisk tilstedeværelse og digital undervisning.

Det har vært en økende tendens til skabb tilfeller i ungdomsbefolkningen i Stavanger den siste tiden, og skolehelsetjenesten har derfor sendt ut informasjon om denne hudsykdommen som for mange er ukjent.

Var du ny Vg1-elev i år? Da er siste sjanse for å kjøpe datamaskin (PC/Mac) på PC-ordningen 30. november.

Elever som ikke har fått dose 2 av koronavaksinen vil få tilbud om å ta denne på skolen 29. og 30. november. Vaksinasjonsteamet kommer da til skolen og setter vaksinen. Informasjon om klokkeslett for de ulike klassene legges ut på elevinfo senere.

Unntaket fra fraværsreglene oppheves 11. oktober. Det betyr at elevene ikke lenger kan bruke egenmelding eller bekreftelse fra en forelder ved fravær av helsegrunner. Elever kan ha opp til 10% udokumentert fravær i fag uten å miste termin-/standpunktkarakter. I et skoleår utgjør 10% 19 hele skoledager – det er derfor ikke alltid nødvendig å oppsøke lege for å få dokumentasjon.