Aktuelt

Jåttå vgs har ledige stillinger som miljøarbeider (89%, fast stilling) og miljøveileder (100%, vikariat) på avdeling for tilrettelagt opplæring fra 16.11.2020.

Innskjerpingen av koronatiltak fra myndighetene 26.10 og begrenset påmelding gjør at vi velger å avlyse to «fysiske» møtene 27. og 28.10 på henholdsvis Gand vgs og Karmsund vgs.

Dette er beklagelig, men i denne situasjonen prioriterer vi å gjennomføre samlingen i Storstovå på Bryne 29.10. Disse lokalene har plass til 50 personer og møtet vil i sin helhet bli strømmet.

26.-30. oktober er det solidaritetsuke på Jåttå vgs. Klassevis er det dratt i gang mange ulike aktiviteter for å samle inn penger til barn i Kambodsja.

Skolene har begynt å bruke det nye skoleadministrative systemet Visma InSchool (VIS). Du som foresatt får en egen tilgang til systemet for å sikre samarbeidet mellom hjem og skole.

Informasjon om oppstart anleggsarbeid og fremdriftsplan er tilgjengelig i eget nyhetsbrev, samt via bussveiens egen webside på rogfk.no og Facebook.

På utdanningsprogram Restaurant- og matfag har vi ledig vikariat som miljøarbeider 89% i perioden 01.09.2020 – 31.01.2021 (med mulighet til forlengelse).

Det blir foreldremøter for Vg1 og Vg2 i perioden 26. august til 4. september. På grunn av smittevern arrangeres møtene klassevis og 1 foresatt pr elev kan delta.

Fra skoleåret 2020-2021 innføres det nye skoleadministrative systemet Visma InSchool (VIS) ved alle videregående skoler i Rogaland. VIS vil bli tilgjengelig for elever og foresatte ved skolestart.

Emilie Tungland (3. påbygg) ble dette året kåret til skolens beste avgangselev.

Avdeling bygg - og anleggsteknikk har i løpet av skoleåret bygget en fin gapahuk/grillhytte ved skolens C-bygg. Denne ble sluttført når elevene kom tilbake på skolen.